18 Replies to “Värikollaasi #082”

  1. Ai että on kaunista! Tasapainoinen, aivan upeasti koostettu. Niin minun mieleeni… pidän kivistä, simpukoista, pullonkorkkikorkeista, koriesineistä…. Minulta lähtee nyt kymmenen pistettä. Huiskis!

  2. Kiviä, jalo- tai ranta-, aina mieleen. Kivasti teit näyteikkunan katukuvaan! Siinä tulivat violetit upeasti esiin. ( Kai näitä saa tehdä kuinka monta haluaa, sanon, koska tein kaksi ja sitten vielä innostuin vähän matkakuvistakin 🙂

  3. Hieno tuo ylin,ja jännästi mies katsoo,sopii tuohon ylimmäisen tunnelmaan.

  4. Kiviä jaksan ihastella aina, ne ovat minulle tärkeitä. Ensimmäinen kollaasi on nyt kuitenkin kiehtovampi. Siinä on jännä tunnelma: näyteikkuna hienoine koruineen, vieressä lamppu ryydittämässä kuvaa, autokin vielä hauskasti tuomaan tätä päivää muuten mystiseen kuvaan.

Say what you think, mean what you say...all comments are welcome!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: