7 Comments

  1. Kaunista. Ensimmäinen ruusukuva oli ehdoton lemppar,i mutta jos mandalamaisuutta ajatellaan niin kakkoskuva oli harsomaisen kaunis ja hieno kuten Sinulla yleensä ovat. Kolmaskin oli kaunis, mutta kakkonen sytytti minut.

  2. Kaksi ensimmäistä kun saisi kortiksi, wautsi! Ensimmäisessä hienosti poimittu esiin vain ruusu, joka ei muuta ympärilleen tarvitse. Hieno väritys. Myös toisessa mandalassa ihailen erityisesti sinisen värin hienoa kehää ja häivytystä ympärillä. Myös kevyesti erottuvat siivet ihastuttavat.
    Kolmas on kuin unta 🙂

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s