17 Comments

 1. Nämä tähtikarta alkavat olla kohta kiinostavampia kuin itse mandalat, joista en myöskää ymmärrä tuon taivaallista. Lähdin mukaan silkasta mielenkiinosta ja itse mandaloihin en ole koskaan perehtynyt. Ehkä minun pitäisi lopettaa kokonaan tähän haasteeseen osallistuminen….

  1. ei toki, Jatka ihmeessä. En itsekään kartoista paljon tiedä, mutta minusta ne sopivat minun kuvien pohjaksi. Jokainen on omalla tavallaan luova ja toteuttaa omaa näkemystä, ja ennenkaikkea että on hauskaa näitä toteuttaessa.

 2. Syvyyttä ja ajatuksia kauniissa mandalassasi, kartta on merkkeineen mielenkiintoinen, vaikka en siitä mitään ymmärräkään.

 3. Mielenkiintoisia nuo kaikki eri patsaat, jotka alkavat nousta mandalasta, kun sitä hetken katselee. Olet saanut ne hienosti häivytettyä, mutta silti ne nousevat 🙂
  Taitavaa työskentelyä!

 4. Hempeää ja herkkää, unenomaista.
  Luin kommenteja, kiitos astrologisesta valaisusta. Mielenkiintoista.
  Käynpä siskosi sivuilla.

 5. Sinä osaat käyttää mielikuvitustasi ilman erillistä muistutustakin, mutta toisaalta merkki osoittaa, että nyt mielikuvitus on vilkkaimmillaan. Se on hyvä luovassa työssä ja näkyy töissäsi.
  Liitä nämä hienot mandalat mandalasivun mr linkkiin.

 6. Tiedätkö, minä en oikeasti ymmärrä näistä mandaloista yhtään mitään. Minä vaan katselen, ihastelen. Tämäkin on niin kaunis, salaperäinen, mutta varmasti täynnä tietoa. Kauniit herkät värit ja valtavan taidokkaasti tehty! Taisin löytää “kalat” -merkinkin tuolta:)

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s