Luovalauantai – 122. haaste – Jotain uutta, jotain vanhaa

122. haaste – Jotain uutta, jotain vanhaa

I found this to be a challenge – I had to think  for quite a long time until I came up with anything…I have added two statues – old statues from  1890 – together – that is the old part 🙂 colored it and added into the universe in a new way…well compared to statues… played around and…da daa…

old and; new light new and; old -colorsbefore I chose the above ones as main entry …I played with old and new trees…old dead tree trunk and new young trees. I actually like this one,  very artistic,  no?  😀

old new

9 Comments

  1. Hyvin keksitty, miten yhdistää uutta ja vanhaa ja kauniisti olet toteuttanut ideasi. Myös metsäinen teos on kaunis ja salaperäinen.

  2. Pidän kaikista kolmesta kovasti. Kaksi ensimmäistä ovat kuin tapahtuma, valaistuksen muutos. Kimmeltävien värikerrosten ja kiinteän kiven kontrasti on tehokas. — Puukuvassa aika virtaa levollisesti, ikuisesti. Sähköjohtojen (?) viivat syöksyvät läpi, kuin ohikiitävä hetki.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s