Seeing RED

silenced (3) silenced (1) silenced (2)This Kihivas challenge was RED – I saw red and everything started with the last picture – combination of Red provided by Kihivas and water picture of mine …this  monster was lurking in the waves. Then seeing red got me actually seeing red, silenced people, women…

 

3 Comments

  1. Toivottavasti tekijänoikeusasiat on kunnossa. Tuli vain mieleeni, sillä olen törmännyt henkilöihin, jotka käyttävät surutta toisten kuvia muokkauksissaan. Se on raivostuttavaa, omiakin kuviani on päätynyt toisten käsittelyyn vaikka kuvani tosiaankaan ole mitään public domain -kamaa, vaan omistan kaikki oikeudet niihin.

  2. Vahva kuvasarja, vahva kannanotto naisten puolesta.

    Onko tuossa ylimmässä kuvassa pohjana valokuvasi tai maalauksesi, aina kiinnostaa tietää, vaikea itse päätellä muokkausten takia.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s