10 Comments

  1. Todella hienoja symboleja mandalassasi ja kuitenkin jotakin hiukan jää vielä salaisuudeksikin. Avaimet siitä hyvänä merkkinä, kun ne unohtuvat onkin tilanne jo melko mietityttävä. Loistavaa työtä!

  2. Minulle tulee avaimesta mieleen avautuminen, näkeminen uusin silmin, pääseminen jonnekin toiseen maailmaan, taiteen maailmaan. Minä ainakin pääsin mandalasi avulla taiteen maailmaan, Mandalasi on taidetta. Kaunis!
    Toisaalta oli puhe myös unohtamisesta: avain on voinut unohtua 🙂

    1. ajattelin monitahoisesti – kesä, syksy ovat jäämässä unholaan ja kohti uutta – avain menneisyyteen ja tulevaisuusteen, itse sitä kohti menen – pelonsekaisin tuntein 🙂 Lintuja 13 ja numero myös avaimen pidikkeenä. Kiiva kun tykkäsit 🙂

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s