Mandala 15

Millaisia jälkiä sinä jätät? Jätätkö jälkiä käsilläsi vai jaloillasi, kenties jätätkin jäljet sydämelläsi tai aivoilla? Tulevatko parhaat jäljet kaikilla yhdessä? Näetkö toisten jäljet? Ovatko ne vanhoja vai uusia, yhdistyvätkö ne sinun jälkiisi?

What kind of footprints, memories do you leave behind. Hopefully I leave behind my prints on my family and loved ones, they can be deep inside, in the webs and misty places of memory,  hopefully the memories are warm ones.

24 Comments

  1. Hienosti ja tunteella tehty, josta kuvastuu suurin jälki, mitä luonnollisesti jälkeen jätämme. siis perhe, jopa seuraava sukupolvikin. Rakkautta ainakin ja toteutuneita unelmiakin, ehkä.. 🙂

  2. Osa jäljistäsi on kiedottu seittiin ja osa piilossa ajatuksissasi. Ne jäljet täyttävät valkoisen osan mandalastasi, kunhan vain ne sinne piirrät 🙂

  3. Mandalasi kertoo rakkauden ja perheen merkityksestä sinulle. Mukana näkyy monta polvea ja kello kertoo, että aika kuluu.
    Hieno unenomainen, herkkä tunnelma. Kaikkea ei kuitenkaan näytetä, kuten unetkaan eivät näytä. Vielä on odotettavissa jotain uutta, mutta sekin on mieluista ja odotettua.

    1. Kyllä, perhe on kaikki kaikessa. Usein ja monella tavalla sanottua; tunteet jäävät mieleen, asiat eivät ole niin tärkeitä. Kukaan ei jää kaipaamaan sinua sen takia että olit arvokas ja ahkera työntekijä (hyvä ominaisuus sekin) vaan sen takia mitä olit ihmisenä.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s