15 Comments

    1. Kiitos, mutta heinikossa ei ole vettä lainkaan…vain heinikkoa. Yritin kommentoida sivullasi kollaasiasi, mutta se ei onnistu ollenkaan. Antaa saman sisällön kommenttikohdassa kuin postauksesi. Turkoosi meri oli minun ensimmäinen ajatukseni myös,,, kaunista

  1. Luen tuosta, että kummassakn kuvassa on oikea väri. Juuri kun olin tulossa sanomaan, että jee – näinhän tämän vaikean värin voikin ratkaista: kuvankäsittelyssä. Minusta tuntuu, että minulla ei ole mitään turkoosia. Nämä sinun kollaasisi ovat tosi kauniita, kumpikin.

  2. Kukka on upea, mutta kaislat nyt keinuttavat minua vielä enemmän. Kaunista rytmiä ja kesän muistoja täällä pakkasen keskellä.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s