Mandala 16 – sitä en unohda koskaan / something I’ll never forget

Mandala  about –  something I’ll never forget

This first is about something that happened to me when I was a young girl living in Australia.The beach was full of people, the waves too strong so that you could swim there, but the joy of jumping in the waves! I felt a strong wave take me abruptly on a ride, it pulled the sand  from under my feet and pulled me towards the open sea.The panic I felt before I was pulled back by a helping hand, my sister got the hold of me before I was too far away. This moment did not last long, but left a lasting impression and a respect for the natures force.

The other is a more joyfull occasion – romance

More at:

Mandala 16

12 Comments

 1. Hei, nyt mandalasi löytyi helposti. Kiva! Näin hienot mandalat olisi ollut vahinko jäädä näkemättä. Tykkään tähtikarttamandalastasi. Olen tähtiin tuijottaja ja Kuun lumoissa 😉 Elämänmakuisa mandaloita ovat molemmat ja kaikkea voi sattua, ikävää ja iloista, siitähän tämä elämämme koostuu. Olet niin taitava tässä kuvankäsittelyssä – aina 🙂

 2. Sinulla on niin taidokkaasti tehtyjä Mandaloita, tuohon ensimmäiseen olet saanut niin paljon kerrottavaa ja tuo jälkimmäinen on niin herkkä.

 3. Kaksi kovin mieleenpainuvaa asiaa kuvasit. Kauhun hetket eivät ole koskaan mukavia, mutta syöpyvät ikuisiksi ajoiksi alitajuntaan. Romanssimandalasi on aivan ihana. Tykkään ideasta laittaa tähtikarttanne (?) kuvaan!

 4. Hienosti olet kuvannut muistojasi, molemmat varmasti unohtumattomia. Luonnon voimat ovat arvaamattomat, eikä taisa romanttiikkakaan etukäteen ilmoittele 🙂

 5. Kuvaa voi tietenkin katsoa vain visuaalisena tapahtumana, mutta kertomus ja kuva yhdessä vievät syvemmälle. Yhtäkkiä huomaan haukkovani henkeä veden alla. Silti kuva on kaunis, myös tuo leppoisampi )

 6. Ensimmäinen mandala ja siihen vaikuttaneet tapahtumat ovat varmaan ikimuistoiset ja järkyttävät.
  Nyt ymmärrän, miksi englanti on sinulle kuin äidinkieli, ja niinhän se on sitten ollutkin. Asuitko pitkään Australiassa?

  Toinen mandala tunteineen auttaa unohtamaan ensimmäisen järkytyksen.

  Linkityksessä mandalasivuille on jokin ongelma, se ei johda tähän mandalaan. Ensin väitetään, ettei linkitys johda minnekään, mutta löysin kuitenkin kategorioista mandalasi. Tarkistatko linkityksen, että muut löytävät? Laita sinne uusi, poistan kyllä ensimmäisen virheellisen.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s