16 Comments

  1. Kiitos Uuna kun olet tuonut tämän haasteen ilmoille, olen kovasti innostunut niiden tekemisestä. Se itse asiassa sopii minun tapaani tehdä taidetta – aloitan tyhjästä ja aloitan luomisen ja katson mihin se johtaa. Kiitos myös ihanista tulkinnoista, niitä on aina ilo lukea, Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi. Ritva

  2. Ensimmäisessä on hieno itämainen, aito mosaiikkitunnelma. Mutta pyöreät kiinnostavat silti enemmän, niissä on jotain ihmeellistä voimaa ja salaperäisyyttä. Kummallisinta on, että näen niissä kaikissa Marian ja Jeesus-lapsen. Eri asennoissa ja eri päin kääntyneenä, mutta kuitenkin. Vihreä ei yleensä ole minun värini mitenkään erityisesti, mutta nyt Moon-mandala nousee joukosta minua kohti. Siinäkin näen äidin ja lapsen, lisäksi siunaavat kädet. Se on kaunis.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s