Mandala – your stonehedge

mandala Stonehedge

Mandala 31. haasteena on, että etsit ja teet oman STONEHENGESI,eli oman henkisen paikkasi, pyhän paikkasi, hiljentymispaikkasi.

Mandala 31 The challenge is that you look and find your own your intellectual place, the holy place and you make your own Stonehenge or , place of silence.

I find piece by the sea – rock,  woods and trees …sound of the wave hitting the stones, wind blowing in the trees. I found this intriguing so once again I would not be able to do just one, here are variations of the challenge. Hope you are able to see a what I wish you to see – peace.

More beautiful Mandala’s can be found At: Mandala 31

5 Comments

  1. Kauniisti on tämä ajatus näissä kaikissa. Jokaisessa oli oma tunnelmansa, kivet olivat hienosti esillä kuten vesi ja valokin. Tykkäsin kuitenkin ensimmäisestä, se oli niin aito.

  2. Hienoja ovat kaikki mandalasi, juuri kuin kurkistus mielesi js sielusi maisemaan. Tuo tummin mandala on kuin ikkuna kaikkein salasimpiin mielesi syövereihin ja suurien salaisuuksiesi kammioihin ja jos ei missään muualla saa mieli levätä, sinne voi paeta eikä kukaan pääse häiritsemään :))

  3. Monta eri tunnelmaat mandaloistasi löytyy, kauniita ovat kaikki. Luonto on lähellä, äänet ja tuoksut. Katsellessa mieli rauhoituu.

  4. Näitä on hyvä katsoa, löydän eri tunnelmia.
    Toinen sinen voimainen mandala pysäyttää äärelleen, kuin sininen hetki veden äärellä.
    Ihania mandaloita.

  5. Kyllä näen rauhan, näen valon ja kivien tyynnyttävän maailman. Hienoja mandaloita kaikki. Ensimmäisen väreilevät kivet ja alarivin säteilevä valo ovat erityisesti mieleeni.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s