10 Comments

  1. Kaikki olivat sangen hienoja, mutta kun tulen tänne tiedän sitä jo odottaakin. Jotakin järisyttävää, aikaa ja taikaa näissä aina on ja niin nytkin. Tuo alimmainen toi mieleeni ikivanhat alkemia- ja seitsemänsakarainen tähtikuviot, jossa planeetat pyörivät, siinä on ihan samaa jännittävää vaikutelmaa. Aurinkoa, tulta ja vettä.

  2. Katselin kauan mystisiä mandaloitasi. Astrologiset kartat viehättävät minuakin, joskaan niitä en osaa tulkita. Tähän ne sopivat todellakin hyvin. Salaperäisiet keskustat vievät ajatukset kauas. Hienoja kaikki.

  3. Upeita mandaloita toinen toisensa perään. Toinen alkoi elää silmissäni ja tapahtumat seurasivat toisiaan. Mandalassa meri on tyyni, mutta joskus on ollut toisinkin ja näin taistelun myrskyä vastaan, liikettä, kiipeämistä, purjeiden laskua…

  4. Keskimmäinen mandala ottaa pauloihinsa herkkine kauniine väreineen, sekä valon voimallaan.
    Istun rannalla, kuunnellen maininkien laulua, ilta-aurinko lämmittää säteillään.

    Ensimmäisessä voimallisempi manipulointi. Joudun myrskyn silmään, salamat iskevät voimallaan.

    Kiehtova on astrologinen mandalakin, mitähän se kertone.;)

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s