Mandala – Energy boost for winter

Mandala 32 – Varavoima-mandala

Travels and wheel of memories travels

These always require some thought – I am taking with me all that I’ve done this summer as an asset to carry me through the dark winter. my travels, sun, nature, people and pets…the joy  from seeing and experiencing new things. Hope you are able to pick up some of my thoughts from this…

 

 

7 Comments

  1. Hengästyttävän ihana mandala!!!Tässä on intensiivisyyttä, kauneutta ja voimaa. Pienissä kuvissa on kaikki, mitä elämään tarvitaan, syvä ihailuni. Omani taitaa jäädänyt pelkäksi haaveeksi, ellen sitten ota varavoimaksi aikaisempaa varamandalaa, voimat on vähissä, mutta ihailen muiden voimavaroja:)

  2. Todella upeat molemmat! Ensimmäinen kiinnostaa pikkukuvien vuoksi. On kiva kurkkia, mitä olet kerännyt mukaasi. Keskellä oleva toteemi on hieno. Se vahtii, ettei mikään kylmä eikä paha pääse lähelle.

Thanks for the visit, leave a comment if you feel like it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s